kusken.blogg.se

Lugn körtur... Med sällskap!

Publicerad 2013-06-30 13:02:33 i Hästarna,

Jag är van att alltid träna själv med Julia. Så gissa om jag blev glad idag när jag fick sällskap ut i skogen! Det blev inte precis ett riktigt träningspass om man ska vara helt ärlig, men jag blev visad en massa trevliga körvägar i alla fall! :D Jag funderar på att prova lite maratonträning på vägarna de visade! Det går upp och ned och hit och dit. Perfekt med andra ord!
 
Jag ska försöka skriva ett bra, givande inlägg här framöver. Men just nu måste jag plugga körkortsteori och måla inför utställningen, så uppdateringen kommer att halka efter en del... Ursäkta mig!
 
Sunny verkar gilla livet i Åmot rejält! Travar runt och kvastar och har sig. Här är det dock lite annat...
 
P.s. Julia börjar få en gräsmage... "Den göder shettis skall få se på gräsmage" borde bli ett nytt budord... För tro mig: Här under ser ni Attack of the Gräsmage!! (Observera min extrema talang att teckna med mus istället för ritplattan... Nästan skrämmande. :I ) D.s.
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Marie Sjöberg - Hoventusiast & hästnörd

Välkommen hit till Kusken! Här kan du hitta massor av matnyttiga tips om hästar under kategorin 'Artiklar och nyttigheter'. Du kan även följa min vardag tillsammans med mina två shettisar, Sunny och Julia, samt våran väg mot ett naturligare hästliv och självklart massvis av körning! Om ni vill kontakta mig så är det bara att skicka ett mejl till [email protected] eller kommentera någon av mina inlägg. Enjoy!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela