kusken.blogg.se

Hästryggar i december

Publicerad 2013-12-06 22:28:35 i Hästarna,

Fettisarnas päls isolerar ganska bra... Så pass bra att snön lägger sig på ryggen utan att smälta faktiskt! Det visar ganska tydligt att väldigt lite värme smiter ut..!



Kommentarer

Postat av: Lovisa Ivarsson

Publicerad 2013-12-07 11:32:54

Vilken härlig fröjd för ögat att se ett fungerande pälssystem! Det är nästan lika sällsynt som fungerande hovmekanism haha :)

Svar: Så är det nog..! :O Mina klarar nog all som Sverige har att erbjuda vädermässigt, tack vare deras fettispälsar! :'D
Marie Sjöberg - Hoventusiast & hästnörd

Postat av: Sofie

Publicerad 2013-12-08 15:48:37

James ser också ut sådär ^^ Fast inte lika mycket snö för det har vi inte fått än men hans päls står ändå emot skånes eviga regn på tvären... Jag är också mycket imponerad av hans hovskägg som gör att han aldrig har haft mugg trots leriga ingångar till hagar.

Svar: Jag har aldrig haft mugg på mina heller! Tacka vet jag shettisben..! ;)
Marie Sjöberg - Hoventusiast & hästnörd

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Marie Sjöberg - Hoventusiast & hästnörd

Välkommen hit till Kusken! Här kan du hitta massor av matnyttiga tips om hästar under kategorin 'Artiklar och nyttigheter'. Du kan även följa min vardag tillsammans med mina två shettisar, Sunny och Julia, samt våran väg mot ett naturligare hästliv och självklart massvis av körning! Om ni vill kontakta mig så är det bara att skicka ett mejl till [email protected] eller kommentera någon av mina inlägg. Enjoy!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela